Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Epilepsie?

Dobry den, chtela bych poprosit od dve rady? 1) Pritel ma priblizne jednou tydne v noci kratce po usnuti krece napr. v noze nebo v obliceji, parkrat se stalo ze se trasl cely. Obcas si stezuje na bolesti hlavy a unavu. Dnes v noci se vzbudil a byl zmateny, vubec nevedel, kde je, co se deje a mel rozkousane rty, krece jsem vsak predtim nezpozorovala. Obcas take byva namesicni, nechodi po byte, jen mluvi ze spani nebo macha rukama, plave atd.. Zajimalo by me tedy, jestli se jedna o epilepsii? Nechce jit k lekari, protoze se boji o ridicsky prukaz. 2) Je pravda, ze v pripade nocnich zachvatu, by mu nebyl ridicsky prukaz odebran? Kamaradka ma totiz epilipsii - nocni zachvaty jen v noci dost silne a ridicsky prukaz ji byl ponechan. Dekuji za rady

Odpovědi na otázku

Váš partner by měl lékaře navštívit. Pro potvrzení nebo vyvrácení diagnózy je třeba provést neurologické vyšetření. Také pouze neurolog pak může posoudit způsobilost k řízení vozidel.